14 COMENTARII

 1. Sa stie sa minta foate bine cu alte cuvinte sa nu se arate intru totul de la bun inceput. Exista persoane care nu stiu sa minta si prin urmare devin extrem de previzibile si anoste si plictisitoare,,,,,Arsenalul acestora e mult prea saracacios si presupune razgandirea, gandirea amanata, datul cu banul, etc etc,,,,cu prea multe dezavantaje

 2. Un barbat care stie sa aiba simtul umorului,stie sa zambeasca fara un motiv anume.are o importanta doza de optimism.Nu e nevoie sa stie sa fie cuceritor (doar intr-o anumita perioada),ca apoi sa uite sa fie atent la diferite nevoi cotidiene.Viata in doi se construieste din foarte multe clipe si momente petrecute impreuna(nu pot fi toate numai bune).Si poate sa nu faca niciodata o declaratie de dragoste,dar sa te simti inclusa in viata lui ca pe ceva pretios.(opinie de femeie divortata)

 3. Frumos articol! Robert Cialdini vorbeste in cartea sa "psihologia persuasiunii"despre o lege a persuasiunii si anume legea contrastului,citez "Cand doua articole sunt relativ diferite unul de altul,ni se vor parea si mai diferite daca plasam acele articole alaturi in timp si spatiu".Exista o mare deosebire intre valorile intermediare si valorile finale pe care le doresc oamenii.Daca alegem doar valorile intermediare ne rezumam doar la "obiecte"si "actiuni" insa daca alegem valorile finale putem alege intre cele de "atractie",exemplu,religie,spiritualitate si cele de "respingere",de exemplu,frica,furia.Intotdeauna o echipa,ca si un duet se consolideaza pe baza unor principii congruente,similare,asemenea unui instrument muzical care daca este bine acordat si folosit poate creea sunte exceptionale care pot fi auzite atat de inima care le creeaza cat si de inimile celorlalti.

 4. Multumesc mult pentru mailu-rile dv., care abordeaza teme f.interesante si pe care le citesc cu placere.Va raspund la acesta mica provocare cu cateva pareri ale mele. Pentru a fi fericit in primul rand trebuie sa stii sa iubesti si sa primesti iubirea.In asemena situatii nu este loc pentru falsitate, fiecare dintre noi (barbat sau femeie) trebuie sa ofere celuilalt putin din timpul lui pretios prin comunicare(nu socializare pe facebook).La fel de important pentru o femeie este modul de abordare pe care un barbat il are fata de ea ,de badarani si toparlani lumea este saturata.Ne plac persoanele educate, cu putere de exprimare, cu ganduri pozitive, care au simtul umorului, care sunt tandri si emana multa pasiune. Este o intreaga chimie care trebuie sa existe, altfel este o pierdere de timp.

 5. consider ca un barbat care stapineste arta seductiei e acel barbat care stie sa impuna respect, aste destept, cu simtul umorului si foarte bine ingrijit, haina asortata si cu un miros imbietor

 6. Trasaturile celor doi si tehnicile constiente(o floare, un cadou, etc.)pe care le folosesc atat barbatul cat si femeia, pentru a fi impreuna, sunt simple actiuni care anticipeaza seductia intuitiva. Stralucirea ochilor spune totul, dar poate sa nu fie de durata. Ulterior cuceririi, urmeaza treptat dizolvarea karmei, adevaratul motiv pentru care s-au intalnit si cunoscut. Cei cu multe incarnari la activ vor avea parte de acea stralucire in ochi, pe termen mai lung.Vor urma frictiuni datorate diferentei de frecventa vibratorie, nepotrivirii sexuale(impotenta, frigiditate, etc.), convingerilor din familiile din care provin, convingerilor religioase, educatiei personale si profesionale diferite, etc.Ideal ar fi sa se instruiasca impreuna, pentru a atenua diferenta de vibratie dintre ei si a invata sa iubeasca, sa accepte si sa ierte. Acestea trei, produc miracole.

  • Ok Ileana. Cu cat stii mai concret ce iti doresti, in orice arie a vietii tale, cu atat mai multe sanse ai sa obtii.

   Tine-ma la curent cu evolutia lucrurilor. O zi minunata!

Lasă un raspuns

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.